Okulumuzda Cumhuriyetin 100. yılını coşkuyla kutladık. Türkçe ve resim öğretmenlerimizin organize ettiği programda, öğrencilerimizin yetenekleri göz kamaştırdı. Şiirler, oratoryo, skeçler ve görsellerle Cumhuriyet sevgimizi dile getirdik. Okul müdürümüz de yapmış olduğu kapanış konuşmasında programda emeği bulananlara teşekkür ederek, Cumhuriyetin değerini korumamız gerektiğini hatırlattı.
Cumhuriyet, Türkiye’nin en büyük kazanımıdır ve bunu hep birlikte kutlamalıyız. Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının vizyonunu ve ilkelerini hatırlayarak, geleceğe daha güvenle bakabiliriz. Cumhuriyetin değerini korumak ve geliştirmek için herkesin üzerine düşen sorumluluklar vardır.
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.