Müzik

Okulumuzda müzik dersinde MEB müfredatı kapsamında yer alan temel deneyimlerin yanı sıra kendi kültürümüze özgü müzik türleri ile ilgili kazanımlar öğrencilerimize kazandırılmaktadır. Üçüncü sınıftan itibaren öğrencilerimiz org alanında uzmanlaşmaları için desteklenmektedirler.

Koro çalışmalarına özel olarak önem verilen okulumuzda özellikle 3,4,5 ve 6.sınıf öğrencilerimizin katılımı ile büyük korolar oluşturulmaktadır.

Şiir ve Müzik Gecesi, Yörelerimizden Türküler Gecesi, 23 Nisan Çocuk Korosu, Kahramanlık Türküleri, Koromuzdan İlahiler gibi özel programlarda okul koromuz canlı performans göstermektedir.

Ortaokul öğrencilerimize Bağlama, Gitar, Keman, kalimba enstrümanlarıyla ilgili kulüp imkânı sunulmaktadır