Öğrenci Kulüplerimiz

Aktif Beyin – Zeka Oyunları: Akıl yürütme, problem çözme becerilerini kazandırmayı ve düşünen, çözümleyen bireylerin yetişmesini sağlamayı hedeflediğimiz kulubümüzde okulumuz bünyesinde bulunan çeşitli zeka oyunlarını oynayacak ve turnuvalara hazırlanacağız.

Okulumuzu temsilen gerek uluslararası gerekse Türkiye çapında yapılan üst düzey matematik olimpiyatlarına katılmaya istekli ve belirli donanıma sahip  öğrencilerimizin kulübümüze katılımlarını bekliyoruz.

Accordion Content

Fantastik bilim kulübünde; öğrencilerle STEM çalışmaları yapılarak Fen bilimleri, Matematik gibi dersleri ezber sisteminden çıkartıp, bilgilerin gerçek yaşamda uygulanabilirliği ve problem çözme tekniklerini/metodlarının geliştirilmesi, merak, araştırma ve üreticilik özelliklerinin öne çıkartılmasını hedef alınmaktadır.Öğrencilerin akıl yürütme,iletişim, üretici düşünme, strateji oluşturma becerilerini eğlenceli bir şekilde kazandırmak için de akıl oyunlarından yararlanılmaktadır.

Bazı çocuklar bilgisayarda oyunlar

oynuyor, bazıları ise oynamak yerine kodlamaya yapmayı tercih ediyorlar,
teknolojik cihazlar ve hayatı kolaylaştıracak birçok farklı ürünleri
üretebiliyorlar. İşte yeni endüstri devriminin yeni oyuncuları, maker
çocuklar olacak…

Bu sene Drama Kulübünde; 5. Sınıflarla birlikte yıl sonu gösterisinde sahnede sunmak üzere İngilizce bir oyuna hazırlanacağız. Bütün 5. Sınıf öğrencilerimiz katılabilir.

Strateji türetme ve kelime üretme becerisini geliştiren bir kulüptür.

Öğrencilerin dili interaktif olarak kullandıkları münazara, film kitap tahlilleri  sunumlar içeren bir kulüptür

Şehir ve medeniyet kavramlarının hayatımıza etkisi ve büyük tarihçi ibn i haldun un her şehrin bir ruhu vardır sözlerinin yansımalarını ele alan şehir ve medeniyet kulübü her daim gelişen şehitlerimizi ele almaktadır.

Accordion Contentöğrencilerimiz dünya ülkelerini yeniden keşfetme fırsatı yakalayacaklar. Aynı zamanda dünya üzerinde farklı farklı ülkelerde yaşayarak hayatlarıyla iz bırakmış  ve toplulukları peşinden sürüklemiş öncü şahsiyetleri tanıyacaklar. Bu kulüp öğrencilere

Etkili konuşma ,Sahne kullanma  ,PowerPoint vb. tekniklerle sunu hazırlama becerileri kazandırmaktadır.

Kuran’ı güzel,düzgün, açık açık okumayı amaçladığımız kulübümüzde hedefimiz güzel olan kuranı en güzeliyle okumaktır.

Bazen yanık türküsüyle bazen,  kıpır kıpır coşkusuyla bağlamanın telinde titrer Anadolu nesiller boyu.

Sesiyle Büyüleyen Enstrüman: Kalimba etnik bir Afrika çalgısıdır. Öğrenmesi oldukça kolaydır.Stresi önler, konsantrasyonu geliştirir.Kalimba Kulübü’nde, bu entrümanla çeşitli müzikleri çalmayı öğreneceğiz.

Öğrencilerimizle öncü şahsiyetleri ve tarihe not düşen olay ve anekdotları skeç haline getiren oyunlarla hem öğreniyoruz hem eğleniyoruz.

Genç Ressamlar kulübümüzde bu yıl Karakalem, Akrilik, Suluboya, Guaj boya gibi birçok resim tekniğini ince ayrıntılarıyla öğreneceğiz. Sene sonunda yaptığımız çalışmaları Genç ressamlar köşemizde sergileyeceğiz.

Tasarım Kulübünde her hafta farklı materyal yada atık malzemelerle,görsel algımızdan ve hayal dünyamızdan ilham alarak kullanabileceğimiz ürünler oluşturacağız.Tasarım Kulübünde her hafta farklı materyal yada atık malzemelerle,görsel algımızdan ve hayal dünyamızdan ilham alarak kullanabileceğimiz ürünler oluşturacağız.

Futbol kulübü derslerimiz valide suyu halısaha da yapilmaktadir.Futbolda teknik taktik pas şut ve çift kale maçlarla sene sonuna kadar devam edecektir.

Accordion Content

Step aerobik, sizlere müzik eşliğinde çok eğlenceli bir ortamda spor yapma, spor yaparken zevkle vakit geçirme imkanı sağlamaktadır.Kondüsyon kazanma gibi birçok rehabilitasyon amaçlı faaliyeti eğlenerek gerçekleştirebilir, stresinizi atabilirsiniz.

Voleybol branşı ile ilgili herseyi en ince detayına kadar öğrenmek, voleybolu zevkle ve istekle oynamak isteyen herkesi kulübümeze bekliyoruz