Okul Kampları

ŞEFKAT OKUL KAMPLARI

Eğitim öğretim sadece okulla ve sınıfla sınırlandırılamaz. Okulun ve sınıfın dışına çıktığında çok daha keyifli ve kalıcı öğrenme gerçekleşebilir. Okulumuz bu amaçlarla öğrenci kamplarını teşvik etmektedir. Ortaokul öğrencilerimiz için çok farklı amaçlarla kamp programları yapılmaktadır. Yabancı Dil Kampları, Spor Kampları, Değerler Eğitimi Kampları, Soru Kampları, Zekâ Oyunları ve Aktivite Kampları olmak üzere birçok alanda yatılı ya da yatısız öğrenci kamplarımız olmaktadır.

Yapılan kamplarda öğretmenlerimiz öğrencilere eşlik etmekte ve geçirilen vakitlerin verimli olması sağlanmaktadır.

Dostluğun ve arkadaşlıkların pekiştiği bu kamplarda öğrencilerimiz paylaşmayı, sorumluluk almayı, kendi başına bir şeyler yapabilmeyi, sosyalleşmeyi bizzat deneyimleyerek öğrenmektedir. Her sınıfımız dönemde en az bir kez kamp programı düzenler.