LGS Hazırlık Çalışmaları

LGS SINAVINA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ.

·       Alanında uzman öğretmen kadromuzla LGS süreci yıllardır son derece başarılı ve profesyonelce yürütülmektedir.

·       LGS sınavlarında okulumuzun başarısı üst üste yakaladığımız başarılarla ve derecelerle ortadadır.

LGS SINAVLARINA HAZIRLIK AMACIYLA YAPILAN ÇALIŞMALARIMIZ

·       8.sınıflarımıza özel 32 adet merkezi deneme sınavı yapılacaktır.

·       Merkezi deneme 32 adet olacaktır. Bunun yanı sıra en az 50 branş denemeleri ile deneme sınavı konusunda yoğun bir tempo oluşturulacak. Yine mevcut konuların mayıs ayı başına kadar bitirilmesi planlanacak ve mayıs ayı itibariyle sınava kadar yoğun bir deneme sınavı sürecine girilecektir.

·       Her Cuma okul çıkışı LGS kampı yapılacaktır.

·       Hafta içi iki saat ofis saati uygulaması devam edecek. Öğrenci çözemediği soruları bu ofis saatinde öğretmenlerine sorabilecektir.

·       Cumartesi de ayrıca ofis imkânı olacaktır.

·       Rehberlik Servisi öğrencilerle ve velilerimizle birebir ilgilenerek süreci en sağlıklı bir şekilde yürütür.

·       Sınava bir ay kala her gün okul çıkışı 2 saat soru kampı yapılacaktır.

·       7.sınıflarla da LGS çalışmaları yapılacaktır.

·       Ayrıca sınav sürecinde motivasyon amaçlı özel programlar yapılmaktadır.

·       Yine sınav dönemiyle ilgili yoğun bir bilgilendirme, stres ve kaygı yönetimi alanlarında seminer ve etkinlikler yapılmaktadır.