Sevgili Öğrencilerimiz, Bir yıl daha sona erdi. Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Bu yıl sizlerle harika bir yıl geçirdik. Çok çalıştınız, yoruldunuz, öğrendiniz, eğlendiniz, gezdiniz, geliştiniz. Deneyimler dolu bir yıl oldu sizler için. Biz tüm öğretmenler, idareciler olarak bu yıl sizlerden çok memnunduk. Yine birçok açıdan çok başarılı bir yıl oldu. Urfodu sınavlarında, Caribu, Tales, Sosmo, Matbeg, Fenbeg sınavlarında çok başarılı oldunuz. İlçe çapında yapılan bir çok spor müsabakasında çok başarılı oldunuz. Resim, müzik alanında harika işler çıkardınız. Türkçe alanında birçok kitap okudunuz, şiir okudunuz, münazara yarışması yaptınız. Fende Bilim Şenliği, Matematikte Pi Festivali, Sosyalde Şehitler, Gaziler Günü yaptınız. Manevi açıdan da çok güzel bir yıl geçirdiniz. Ramazan Ayında harikaydınız. Yapılan kamplar çok güzeldi. 8.sınıflarımız çok yoğun bir çalışma içindeydiler. İnşallah harika sonuçlar alırlar. Yaz tatilinde bol bol dinlenin, eğlenin, okuyun gezin. Seneye çok daha güzel, çok daha eğlenceli ve yoğun bir yıl sizi bekliyor. 11 Eylülde görüşmek üzere iyi tatiller. Adem KEVEN (Okul Müdürü)