Değerli velilerimiz,
8.sınıflarımızla 24 Ağustostan bu yana yüz yüze ve çevrim içi imkânlarla yoğun bir LGS hazırlık çalışmaları yürütüyoruz.
22 Ocak 2021 tarihi itibariyle 3 haftalık uzun bir tatil tatile çıkılacaktır. Bu süreçte biz okul olarak öğrencilerimiz ile yakından ilgilenmeye devam edeceğiz. Öğrencilerimizin de bu süreçte ellerinden gelen çabayı göstereceklerinden eminiz. Unutulmamalıdır ki bu sınava girecek olan öğrencilerdir. Onların çabası her şeyden önemlidir. Biz bütün imkânlarımızla onlara destek olmaya, onları en iyi şekilde hazırlamaya devam edeceğiz. Yarıyıl tatilinde yapılacak olan bazı çalışmalar şunlardır:
1. Haftalık Çalışma Programı Ve Takibi (Rehberlik Birimi)
2. Haftalık Deneme Sınavları
3. Haftalık Sınıf Öğretmeniyle Değerlendirme Toplantısı
4. Soru Çözme Saatleri
5. Ve 1. Dönem Konularını Kapsayan Bir Tekrar Seti (Kaynak Kitap)
a. 6 kitaptan oluşan tekrar seti çok önemlidir ve bütün derslerin 1.dönem konularını kapsamaktadır. Kitapları aşağıdaki link üzerinden sipariş edebilirsiniz. Bu set bireysel çalışmalarda kullanılabilecek bir kaynak olarak önerilmiştir.
b. https://sefkat.okuldiyari.com/sinif-paket-detayi/2004

Sağlıklı günlerde okulda buluşmak dileğiyle…
Okul İdaresi