Koray Varol Akademi’nin kurucusu, Eğitim Koçu ve Yayıncı Koray Varol, sınav koçluğu deneyimi ile şimdiye kadar binlerce öğrenciyi sınavlara hazırlamıştır. Koray Varol, LGS öncesinde 8. sınıf öğrencilerimize okulumuz konferans salonunda “Motivasyon Semineri” düzenlemiştir. Koray Varol, sınav kaygısı yaşayan öğrencilere çalışarak başarılı olacaklarını, daha çok çalışırlarsa daha çok başarılı olacaklarını dile getirdi. Daha çok soru çözmenin ve yanlış yapılan soruların çözümlerini öğrenmenin sınav sürecindeki en önemli püf noktalardan biri olduğunu belirtti. Bunların yanı sıra sınav adına özgüven, odaklanma, motivasyon gibi birçok konuyu ele alıp örneklerle öğrencilere anlatan Koray VAROL, öğrencilerin yanında olduğunu belirtti. Seminer sonunda Koray Varol’a okul müdürümüz Adem KEVEN tarafından hediyesi takdim edildi.