Şefkat’te seçim heyecanı.
Şefkat okullarında bugün 12 aday için başkanlık seçimi gerçekleşti. 7 başkan adayı 5 başkan yardımcı adayı seçime dahil oldu. Adaylarımız konferans salonunda vaatlerini anlattı. Topluluk önünde kendini ifade etme bilinci öğrencilerimize yaşayarak öğrenebilecekleri çok kıymetli bir program oldu. Seçim sanal ortamda öğrencilerin bilgisayarda oy kullanmasıyla gerçekleşti. Her bir oy yüzdelik dilimi belirledi ve seçim sonuçları canlı olarak takip edildi. %30,9 luk oy ile Mehmet Safa Uzun başkan %52 lik oy oranıyla Nefise Nur Yıldız başkan yardımcısı oldu.
Bu seçimle, oy kullanma ve en önemlisi adaletli olmayı uygulamalı olarak öğretmeyi amaçladık. Kendine güvenen, hitabet sanatını geliştiren, öz benliğini arttıran seçim heyecanı Şefkat Kolejinde gerçekleşti