Okul Müdürü

Adem Keven

Adem Keven,1974 yılında Mersin’in Mut İlçesinde dünyaya gelmiştir. 1995 yılında Marmara Üniversitesi, Atatürk Eğitim Fakültesi’nden mezun olarak aynı yıl Özel Şefkat Vakfı İlkokulunda öğretmenlik hayatına başlamış ve hâlen Özel Gaziosmanpaşa Şefkat İlköğretim Kurumunda İdareci olarak görev yapmaktadır.
2016 Yılında da Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olmuştur. Halen İstanbul Sebahattin Zaim Üniversitesinde Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.
Lise yıllarından itibaren şiir, deneme, hikâye, araştırma türü yazılar yazmıştır.  Çalışmaları Türk Edebiyatı dergisi, Hece Edebiyat dergisi, Kişisel Gelişim Dergisi, Kitap Hayattır dergisi, Yeni şafak Gazetesi ve bunların dışında çeşitli yerel gazete ve dergilerde yayınlanmıştır.
Okul müdürümüz Adem Keven’in Ay Kuş Olur, Kelimeler Yay Burcunda isimli iki şiir kitabı, Öncü Öğretmen isimli bir de eğitimle ilgili düşünce kitabı yayınlanmıştır.
Yazar, evli ve üç çocuk babasıdır.