Daily Archives: Nisan 26, 2024

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Şefkat’te bayram;
🎤öğrencilerimizn birbirinden keyifli şarkılar söyledikleri koro gösterisiyle,
🥢🇵🇸1. sınıf öğrencilerimizden ront performansı ve ardından Filistin’i anmayla,
🎶🥁yıl boyunca almış oldukları halk oyunları derslerinin birer meyvesi olarak Adıyaman halayı ve Reyhani’yle,
🇹🇷bayrak ve vatan sevgisini daima kalplerinde bulundurarak sergilemiş oldukları bayrak şiiriyle,
🗺bugünümüzün ve geleceğimizin şekillenmesinde büyük emekleri olan karakterlere bürünürek bizlere canlı bir tarih şöleni yaşatan öğrencilerimizle
🤸🏻‍♀️ve son olarak kapanışta koordinasyon noktasında şahane bir performans olan jimnastik gösterisiyle sonlanmış oldu.

Şefkat English Quiz Show

İlkokul 2. 3. ve 4.sınıflarımız arasında düzenlenen Quiz Show programlarımız birbirinden eğlenceli ve heyecanlı yarışmalarla gerçekleştirildi. İngilizce zümremizi bu harika etkinlikler için tebrik ediyoruz.

FENBEG sınavıTürkiye genelinde %5 lik dilimde

Geçtiğimiz günlerde okulumuzda yapılan FENBEG sınavı sonuçlandı. 5. Sınıf öğrencimiz Hanne Dilara ARSLAN (%1,63) Türkiye genelinde %5 lik dilime girerek ölçümlenen bütün Fen bilimleri beceri alanlarında üst düzey(5.seviye) performans göstererek başarı sertifikası almaya hak kazandı. Ayrıca 8. öğrencimiz 4.düzeyde başarılar elde etti.Sınava katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Fen Bilimleri Zümresi