Gaziosmanpaşa Özel Şefkat Koleji ve Fen Lisesi olarak bu yıl 22. mezuniyet coşkumuzu öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte paylaştık. Okul müdürümüzün açılış konuşması ile başlayan mezuniyet törenimiz okulumuz öğrencilerinin uzun zamandır çalışarak oluşturdukları mehteran gösterisi ile devam etti. Her öğrencimizin mezuniyet plaketlerini ve belgelerini aldığı programda dereceye giren öğrencilerimize de beratları takdim edildi. Geleneksel balon uçurma etkinliğiyle son bulan mezuniyet törenimizde liseye veda eden öğrencilerimiz ve onların bu yolculuğuna eşlik eden öğretmenlerimiz ve velilerimiz arasında duygu dolu anlar yaşandı.
Biz de Şefkat ailesi olarak mezunlarımıza hayat boyu başarılar diliyoruz. Yolları açık olsun…