AFİŞ

Okulumuzda düzenlenen  “DOĞA VE CANLI” temalı fotoğraf ve kısa film  yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Öğrencilerin çevrelerine ve canlılara olan duyarlılıklarını artırmak, kendi objektiflerinden bakış açılarını yansıtan  eserlerini toplumla paylaşmalarına  aracı olmak amacıyla düzenlediğimiz yarışmaya  174 eser  katıldı. 1. lik ödülünü  “ Sisli Göl” adlı  fotoğrafıyla AL 11D sınıfından Sümeyye Şahin,  2. lik ödülünü “ Boğaz ”  adlı  fotoğrafıyla FL 11B  sınıfından  Recep Takak, 3.lük ödülünü  “Dolunay” adlı  fotoğrafıyla AL 10B sınıfından Ebrar Kurt, mansiyon ödülünü  “Şehir ve Gökyüzü”  adlı fotoğrafıyla AL10A sınıfından Betül Vildan Özürk, teşvik ödülünü ise “Gün Batarken” adlı fotoğrafıyla  AL  11D  sınıfından Sümeyra Saraç aldı.

Kısa film kategorisinde FL10C sınıfından Yusuf Zahit Mert “TRAVMA” adlı filmiyle birincilik, AL 12A sınıfından Neva Çıtır “BEN DOĞA” adlı filmiyle ikincilik , FL11B sınıfından Serhat Kıldacı “IRKÇILIĞA HAYIR” adlı filmiyle üçüncülük, AL 11D Sınıfından Sümeyye Şahin  “İKİ YÜZ” adlı filmle mansiyon ödülüne layık görüldü.  Çok sayıda jüri özel ödülünün de verildiği yarışmanın ödül töreninde ünlü sanatçı Turgay Başyayla şarkılarıyla programa renk kattı.

1.lik

3.lük