Okulumuzda düzenlenen  “DOĞA VE CANLI” temalı fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Öğrencilerin çevrelerine ve canlılara olan duyarlılıklarını artırmak, kendi objektiflerinden bakış açılarını yansıtan  eserlerini toplumla paylaşmalarına  aracı olmak amacıyla bu yıl 7.sini düzenlediğimiz yarışmaya  258  eser  katıldı. 1. lik ödülünü   AL 9B  sınıfından Zülal Çatalkaya,  2. lik ödülünü  AL 9C   sınıfından Bilal Yanak, 3.lük ödülünü  FL 10A sınıfından Nurgül Bilgin, mansiyon ödülünü AL 12D sınıfından Sümeyye Şahin  , teşvik ödülünü ise FL 11B sınıfından Serhat Kıldacı aldı. Çok sayıda jüri özel ödülünün de verildiği yarışmanın ödül töreninde öğrencilerimiz Efe Velidedeoğlu, Furkan Toy ve  ünlü bağlama virtüözü Çetin Akdeniz şarkılarıyla programa renk kattı. Fotoğraf yarışmasını düzenleyen Biyoloji Zümre Başkanımız Emine Demirtaş hocamıza hassaten teşekkür ederiz.