Beşiktaş Rehberlik ve Araştırma Merkezi müdürü olan, Türkiye’nin ilk ve tek Ev Okulu Derneği’nin kurucusu ve başkanı olarak görevine devam eden, öğretim görevlisi Uzman Psikolojik Danışman Mehmet Hilmi EREN okulumuzda üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimize yönelik motivasyon sağlamaya dair bir seminer gerçekleştirdi. Seminerde her zaman yapageldiğim şeyi yaparken, daha farklı ne ortaya koyabilirim sorusundan yola çıkarak öğrencilerimizin hem üniversite sınavı için hem de hayat hedefleri için farkındalık düzeylerini artırmaya yönelik bilgiler verildi. Kendini gerçekleştirme yolunda ilerleyen bir öğrencinin sahip olması gereken nitelikleri hayatında uyguladıklarıyla beraber sıralayan @mehmethilmieren Hocamızdan istifade ettiğimiz güzel bir sunum gerçekleşmiş oldu.