info@sefkat.k12.tr     (0212) 649 68 23
Dr.Mustafa_Korkutata
ŞefkatBanner-Edeb

OKUL MÜDÜRÜ

Okul Müdürümüz Hayrullah Bıçakçılar 1976 İstanbul doğumlu olup aslen Doğu Türkistan’lı Kazak Türklerindendir. İlkokulu Zeytinburnu Nuripaşa İlkokulunda,ortaokul ve liseyi Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı Bölümünden 1998 yılında mezun oldu. 17 yıl özel okullarda İngilizce öğretmenliği ve Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı yaptı. Şefkat Ortaokulunda müdür yardımcılığı görevinden sonra halen Özel Gaziosmanpaşa Şefkat Fen ve Anadolu Lisesinde müdürlük yapmaktadır.  Haziran 2016’da Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden de mezun olan ve şu anda Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans tez aşamasında devam eden Bıçakçılar,evli ve 2 çocuk babasıdır.