519c0279 9c53 43c9 8a67 944531150d2e

11. sınıf kız öğrencilerimiz arasında münazara yarışması düzenledik. Konu, “ İlk insanlar mı günümüz insanları mı daha mutludur?” idi. 4 sınıf arasında yapılan münazarada iki sınıf finale yükseldi. Yarışmaya ciddiyetle ve özenle hazırlandığı gözlenen öğrencilerimizin konuşmaları büyük beğeni topladı. Öte yandan münazara kurallarına uydukları ve en önemlisi yarışmanın sonunda da dostça birbirlerini tebrik ettikleri gözlendi. Öğrenciler bu yarışmaya hazırlık sürecinde yaptıkları araştırmalara atıfla pek çok şey öğrendiklerini ifade ettiler. Bu da münazaranın asıl amacının gerçekleştiğinin göstergesiydi. Al-11B ve Al-11D sınıfları arasında yapılan münazarada Al-11D ; Fl-11A ve Al-11A sınıfları arasında yapılan münazarayı Fl-11 A sınıfı kazandı. AL11A ve FL11A sınıfı arasında gerçekleşen finalde ise uygarlığın gelişmesinde sanatın değil bilimin önemini savunun FL11A sınıfı kazandı. Bütün öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.