Şefkat Koleji ortaokul ve lise öğrencilerimiz birinci dönemin stresini atabilmek için iki günlük Kartepe-Maşukiye-Sapanca(Ormanya) gezisine katıldılar. Maşukiye’de kahvaltı ile başlayan ardından Kartepe’de kızakla kayak keyfiyle devam eden etkinlikler otelde akşam yemeği -çay-çerez ve muhabbet faslıyla devam etti. Öğrencilerimizle otelde yaptığımız sabah kahvaltısından sonra Sapanca’da atv ve utvlerle safarinin ardından zipline, su kayağı ve salıncak etkinlikleri yapıldı. Özel bir mekanda öğrencilerimizle yenilen öğle yemeğinden sonra Ormanya’da bulunan tabiat parkı ve hayvanat bahçesi gezisiyle etkinliğimiz sona erdi. Mutlulukları yüzlerine yansıyan öğrencilerimiz okul yönetimi ve organizatörlere teşekkürlerini ilettiler.