FATMA ZEHRA AVAR

Uzman Klinik Psikolog F. Zehra AVAR 2014 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) bölümünden başarı ile mezun olmuştur. Üniversite hayatı boyunca çeşitli kurumlarda gönüllü stajyer olarak çalışmıştır. 2015-2016 yılında Marmara Üniversitesi Pedagojik Formasyonunu tamamlamış olup 2017-2019 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisansını başarı ile bitirmiştir.

Prof. Dr. Hakan Türkçapar ve ekibinden Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimini ve Citeb ekibinden aile ve çift terapisi eğitimini almıştır. Kendisi öğrencilerinin akademik başarıları ile ilgilenmekle kalmayıp aile ilişkilerine yönelik de geliştirici çalışmalar sürdürmektedir. 2014-2015 eğitim öğretim yılından beri Şefkat Okulları bünyesinde çalışmakta, 2017’den beri zümre başkanlığını yürütmektedir.