6 Eylül Pazartesi günü okulumuzda tüm sınıflar yüz yüze eğitime başlayacaktır.

ÖZEL GOP ŞEFKAT FEN VE ANADOLU LİSESİ 2021-2022

Sene Başı Bilgilendirme:

Değerli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz,

1. 6 Eylül Pazartesi günü bütün sınıflarımız için yeni eğitim öğretim yılı yüz yüze, 5 gün başlayacaktır.
  2. Servis kaydı yaptırılan öğrencilerimizi ilk gün sabah servisler alacaktır.
  3. Okulumuzda bu yıl ilk ders 08.50’de başlayacak, günlük 8 ders yapılacak ve son çıkış zili 16.15’te çalacaktır. Özellikle servisle gelmeyen öğrencilerimizin sabah okula geç kalmamalarını öneriyoruz.
  4. Dersler 40 dakika olacak, teneffüsler 10 dakika, yemek arası 45 dakika olacaktır ve öğle yemeğine 13.10’da çıkılacaktır.
  5. Öğrencilerimizin sabah kahvaltılarını yaparak okula gelmeleri önemlidir. Okul kantinleri bu yıl açık olacaktır.
  6. Tüm öğrencilerimizin kitap ve kıyafetle ilgili ihtiyaçlarının en geç 10 Eylül Cuma gününe kadar tamamlanmasını önemle hatırlatırız.
  7. Sınıflarımızda her öğrencimizin dolabı vardır. Ödevi olmayan kitaplarını ve derste kullanacakları kitaplarını okulda dolaplarında bulundurabilirler.
  8. Okulumuzda bu yıl okul formaları kullanılacaktır. Kıyafet kurallarına uyulması konusunda velilerimizden destek bekliyoruz.
  9. 9. ve 10.sınıflarımız için bu yıl okul kulüp saati olacaktır. Kulüpler 23 Eylül Perşembe günü başlayacaktır.
  10. Telafi ve pekiştirme programlarımız 9.10. ve 11.sınıflarımız için Salı günleri okul çıkışı 16.30-18.00 saatleri arasında yapılacaktır. 12. Sınıflarımızın etüt ve ofisleri Perşembe günleri öğleden sonra devam edecektir. Telafi programımız 28 Eylül Salı günü başlayacaktır.
  11. 11. Sınıflarımıza yönelik YKS Hazırlık Kursumuz yeterli talep olması durumunda 25 Eylül Cumartesi günü başlayacaktır.
  12. Okulumuz TSE tarafından verilen ‘Okulum Temiz’ belgesine sahiptir. Covid-19 ile ilgili bütün hijyen kurallarına ve tedbirlere dikkat edilmektedir.
  13. Bütün sınıflarımızda tekli sıra kullanılacak ve mesafeye dikkat edilecektir. Sınıflar sürekli havalandırılacaktır.
  14. Bütün öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin maske kullanmaları zorunlu olacaktır. Öğrencilerimizin yanlarında yedek maske bulundurmaları önemlidir. Okulumuzda da maske bulundurulacaktır.
  15. Tüm çalışanlarımız (yemekhane, kantin, temizlik, güvenlik, servis) ve öğretmenlerimizin tamamına yakını aşılarını olmuşlardır. Aşı olamayanlar da düzenli şekilde PCR testlerini getireceklerdir.
  16. Okul içerisine zorunlu olmadıkça misafir ve velilerimiz alınmayacaktır. Alınmaları durumunda mutlaka HES kodlarına bakılacak ve “risksiz” ise alınacaklardır. Bu konuda velilerimizden güvenlik görevlilerine yardımcı olmalarını ve anlayışlı olmalarını bekliyoruz.
  17. Yeni eğitim öğretim yılı ve programlarla ile ilgili daha detaylı bilgi için sınıf rehber öğretmenlerimizi ve müdür yardımcılarımızı arayabilirsiniz.

Tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı ve sağlıklı bir eğitim öğretim yılı dileriz.

04.09.2021

Okul İdaresi