Okulumuzda düzenlenen “DOĞA VE CANLI” temalı Fotoğraf ve Kısa Film Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Öğrencilerin çevrelerine ve canlılara olan duyarlılıklarını artırmak, kendi objektiflerinden bakış açılarını yansıtan eserlerini toplumla paylaşmalarına aracı olmak amacıyla düzenlediğimiz yarışmaya 113 eser katıldı. 1. lik ödülünü AL12B sınıfından Azra Topçu , 2. lik ödülünü FL12B sınıfından Evranur Bildik, 3.lük ödülünü FL11A sınıfından Nurgül Bilgin , teşvik ödülünü AL12A sınıfından Alanur Sonyürek, mansiyon ödülünü ise FL12C sınıfından Yusuf Zahit Mert kazandı.Çok sayıda jüri özel ödülünün de verildiği yarışmanın ödül töreni ünlü oyuncu Ali Nuri Türkoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Zoom üzerinden online gerçekleştirilen ödül töreninde renkli anlar yaşandı.