Okulumuzda düzenlenen “DOĞA VE CANLI” temalı fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buldu. Öğrencilerin çevrelerine ve canlılara olan duyarlılıklarını artırmak, kendi objektiflerinden bakış açılarını yansıtan eserlerini toplumla paylaşmalarına aracı olmak amacıyla düzenlediğimiz yarışmaya 170 eser katıldı. 1. lik ödülünü AL 11 A sınıfından Hilal Önder , 2. lik ödülünü AL 10 C sınıfından Mustafa Satılmış, 3.lük ödülünü AL 12A sınıfından Betül Mergen , teşvik ödülünü ise AL 11 B sınıfından Zehra Yurdakul, mansiyon ödülünü ise FL 10 A sınıfından Ceylin Özcan aldı. Çok sayıda jüri özel ödülünün de verildiği yarışmanın ödül töreninde, ses sanatçısı Yusuf Kaan Akman şarkılarıyla programa renk kattı.