Daily Archives: Haziran 2, 2023

9. Zeka Olimpiyatlar (İZO), 15. Matematik ve Fen Olimpiyatları(İMFO) Töreni

Bugün okulumuzda 9. Zeka Olimpiyatlar (İZO), 15. Matematik ve Fen Olimpiyatları(İMFO) ve ilk defa yapılan Akıl Oyunları Turnuvasında başarı gösteren öğrenciler İlçe Milli Eğitim müdürümüz Yusuf Uzantı’nın da katıldığı törende ödüllerini ve başarı belgelerini aldılar. Öncelikle bu yarışmalara katılan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz. Dereceye giren öğrencilerimizi ise ayrıca tebrik ediyoruz. Bu yarışmaların gerçekleşmesinde emeği geçen herkese de teşekkür ediyoruz.
Özellikle öğrencilerini bu yarışmalara hazırlayan, onlara destek olan, yol gösteren öğretmenlere minnettarız. Ayrıca öğrencilerimizin arkasında duran, onlara güven veren, moral veren velilerimize de şükranlarımı sunuyoruz.
Bugün burada ödüllendirilen öğrencilerimiz, ülkemizin geleceğinin teminatıdır. Onlar, bilimde, bilişimde, teknolojide, sanatta, sporda, kültürde ve her alanda ülkemizi ileriye taşıyacak olan nesildir. Onlara sahip çıkmak, onları desteklemek, onları teşvik etmek hepimizin görevidir.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Daha fazla Resim için Tıklayınız.

İlkokul Çocuk Şenliği

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı İlkokul Çocuk Şenliğimiz büyük bir coşku ve heyecan içinde kutlandı. Öğrencilerimizin birbirinden güzel etkinlikleri ve harika performansları velilerimizin yoğun katılımıyla taçlandırılmış oldu. Bu süreçte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.