URFODU BİLİM TEMELLERİ BİLGİ YARIŞMASINDA ŞEFKAT ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ULUSLARARASI MATEMATİK,İNGİLİZCE, BİYOLOJİ BAŞARISI
Dokuz ülkeden öğrencilerinin katıldığı 19. URFODU Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’nda ülkemizi başarıyla temsil eden ortaokul öğrencilerimiz final etabında Matematik alanında 3 tam puanla Dünya birinciliği, 8 ikincilik, 14 üçüncülük; İngilizce alanında 2 birincilik, 7 ikincilik, 15 üçüncülük; Biyoloji alanında 2 ikincilik, 16 üçüncülük elde etti. Katılımcı ülkelerin öğrenci ve öğretmenleri arasında kültürel ilişkileri geliştirmek, gençlerin öğrenme motivasyonunu artırmak amacıyla düzenlenen yarışmada uluslararası bir deneyim edinen tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.