“Kanada merkezli bir organizasyon olan Uluslararası Caribou Matematik Sınavı geçtiğimiz hafta online ortamda uygulandı. 2 – 8.sınıf arasında tüm kademelere yönelik olan bu yarışmaya Şefkat Okullarından 93 öğrencimiz katılmıştır. Öğretmenlerimizin başarılı rehberliği ve öğrencilerimizin öğrenme merakı ile çok güzel sonuçlar elde ettik. Tüm dünya çapında 51 bin öğrencinin katıldığı yarışmada Yusuf İslam Yaradanakul adlı öğrencimiz 2.sınıflarda Dünya Birincisi olurken 18 öğrencimiz de farklı kademelerde ilk bine girerek büyük bir başarıya imza attılar. Bu başarıyı bize tattıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimize ve desteklerini esirgemeyen velilerimize minnettarız. Her şeyin en iyisine layık olan öğrencilerimizin nice güzel başarılara ulaşmaları dileğiyle…”