Özel Bahçelievler Şefkat İlköğretim Okulu

info@sefkat.k12.tr     (0212) 550 0976

Temizlik Hizmetleri

Okullarımızda birçok kişinin aynı havayı teneffüs etmesi çeşitli bakterilerin oluşmasına zemin hazırlamaktadır .Bu durumda ise yeterli hijyen sağlanamazsa bulaşıcı hastalıkların yayılması engellenemez hale gelmektedir. Bu nedenlerden dolayı okul ortamlarının ayrı bir özen ve titizlikle temizlenmesi çok önemlidir.

Her yerleşim yerinin ve binanın durumu ve konumuna göre çözüm ortağımız olan  AKVİZYON GRUP özel ekip ve ekipmanlar kullanarak temizlik türüne göre doğru temizleyiciler, kazıyıcılar, bıçaklar, süngerler, vb. malzemeler ile hizmet vermektedir.

Öğrencilerin daha temiz bir ortamda öğrenim görmeleri için birinci sınıf temizlik anlayışı ile sizlere hizmet vermekteyiz.

Okullarımızın temizlik malzeme temini ve temizlik işleri AKVİZYON GRUP tarafından yürütülmektedir. Önceliğimiz olan hijyen ve temizliği öğrencilerimizin sağlığını tehlikeye atmadan TSE standartlarına uygun ürünler kullanarak %80 memnuniyet anketiyle sağlamaya devam ediyoruz.

İş ortağımız AKVİZYON GRUP’a teşekkür eder başarılarının devamı dileriz.