kitapokuma4

“Kökleri mazide olan gençlik, kitaplarla dünyaya güneş olacaktır.” (Emin KEVEN)
Bahçelievler Şefkat Eğitim Kurumları olarak her salı tüm öğrenci, öğretmen ve personel olarak bir ders saati kitap okuyoruz. Kitap okumanın en güzel örneği davranış olarak sergilenmesidir. Tüm öğretmen ve personelin kitap okuduğunu gören gençlerimiz, bizzat yaşayarak görerek öğrenmiş oluyorlar.
Biz her salı bir ders saati okumaya devam edeceğiz. Okumanın verdiği lezzeti tadan bir öğrenci, ilmin kapılarını kolayca aşındıracaktır. Kitapların dünyasına adım atan ve bunu ekmek, su gibi ihtiyaç olarak gören bir nesil; geçmiş ve gelecek arasında mükemmel bir köprü vazifesi görecektir. Kitap kurtlarının sayısını ileri seviyelere taşımak için renkli, bilgilendirici etkinlikler yapmaya devam edeceğiz.
“İşte, o gençlik Şefkat Okulları’nda yetişir”

kitapokuma2

kitapokuma3