Şefkat Eğitim Kurumlarında servis (okul taşımacılığı) hizmetleri “Bilsu Turizm” tarafından verilmektedir.
     Amacımız öğrencilerimizin güvenilir bir şekilde ulaşımlarını sağlamaktır. Şefkat Koleji servisleri; Trafik güvenliği ve standartları yüksek, titizlikle çalışan şoför ve hostesleri ile güvenilir araçlardır.
     Her velimiz çocuğunun servislerde güvenilir ellerde olduğunu bilir ve gönlü rahattır.

Servislerle ilgili Bahçelievler sorumlusu Burhan Kinsiz’dir. Servislerle ilgili dilek, istek, şikayet ve yorumlarınızı Burhan Bey’in 0 535 9661312 nolu telefonuna doğrudan iletebileceğiniz gibi, okulumuzun Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.