Şefkat Eğitim Kurumlarında servis (okul taşımacılığı) hizmetleri “Bilsu Turizm” tarafından verilmektedir.
     Amacımız öğrencilerimizin güvenilir bir şekilde ulaşımlarını sağlamaktır. Şefkat Koleji servisleri; Trafik güvenliği ve standartları yüksek, titizlikle çalışan şoför ve hostesleri ile güvenilir araçlardır.
     Her velimiz çocuğunun servislerde güvenilir ellerde olduğunu bilir ve gönlü rahattır.

Servislerle ilgili Bahçelievler sorumlusu Ayhan KARAMAN’dır. Servislerle ilgili dilek, istek, şikayet ve yorumlarınızı Ayhan bey'in 0 535 679 94 80 nolu telefonuna doğrudan iletebileceğiniz gibi, okulumuzunBu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.