tubitak2019

13.Tübitak Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına İki Fen Projemiz Davet Edildi!..

Bu yıl 13. sü düzenlenen Tübitak Ortaokul öğrencileri Araştırma projeleri yarışmasının ön elemeleri açıklandı. 5. Sınıf öğrencilerimiz Mehmet Varçin, Ömer Faruk Yıldırım, Muhammed Sangi ve İsmail Emir Karaaslan Biyoloji ve Fizik branşlarında iki Fen projesi ile Marmara Bölgesi sergisinde okulumuzu temsil edeceklerdir. Öğrencilerimizi ve onları hazırlayan Fen Bilimleri öğretmenimiz Menar Yılmaz’ı tebrik ediyoruz.

tübitak2019 1

tübitak2019 2